Wednesday , 20 June 2018

19 najvećih ženskih tajni

Uz pripadnice lepšeg pola, redovo se pripisuje misterioznost i čuvanje pojedinih stvari samo za sebe. Koliko god se međusobno razlikovale tajne žene, postoje i one koje su su im zajedničke.  Otkrivanje tajanstvenih navika i postupaka žena pomoćiće muškarcima da bolje razumeju svoje nežnije polovine.

Žene se ne odriču ljubavnih uspomena– bez obzira da li je ljubavno pismo napisao pažljiv i divan bivši mladić ili muškarac koji je prevario sa najboljom prijateljicom, žene ne baca ljubavne poruke. One su tu da je posete na događaje iz mladosti i dobar osećaj voljenosti, uvek kada joj zatreba pažnje.

Pomalo mrze svoje partnere- iako su svesne toga da za sve probleme u vezi nisu krivi samo muškarci, žene su skolne tome da njima pripisuju najveću krivicu i da ih potajno pomalo mrze.
Žene su poput mumija- sve te žice, trake, donji veš od najlona i spandeksa čini da dame ispod garderobe izgledaju poput mumija. Muškarci vide samo spoljašnost, jer ta vešta pomagala za lep izgled, žene skirvaju od njihovih pogleda.
Imaju uvidu u sve vaše partnerove onlajn radnje- često se dešava da se lozinka na računaru automatski zapamti ili da se korisnik posle korišćennja kompjuter a ne odjavi, pa je ženama lako da otkriju kako muškarac provodi vreme na računaru. I da im partneri svojom nepažnjom ne olakšavaju posao, zar sumnjate da ne one ne bi našle način da ispune svoje skrivene namere.
Uvek žele poklone– kada žena kaže da joj nije stalo do poklone, najčešće ne govori istinu. Pripadnice lepšeg pola ne mogu da se zasite znacima pažnje, zato muškarci, poklanjajte,poklanjate.
Žene vole da igraju i pevaju- dok obavljaju kućne poslove, žene obožavaju da se pretvore u pop divu, igraju i pevaju sa toliko energije da bi im i Bijonse pozavidela.

 

Velike su sanjalice– žene uživaju u svojim maštanjima, prija im da zamišljaju da su gošće neke od čuvenih kulinarskih emisijia ili da je omiljena ljubavna pesma napisana baš za njih.
Dugo tuširanje kao spas – ništa ne opušta kao tuširanje koje dugo traje, kada nema brige o deci, telefonskih razgovora sa majkom ili pranje sudova posle doručka.
Zamišljaju kako isaljuju bes– partneru, svekrvi i ostalim osobama koje je nerviraju, žena se sveti u zamišljenoj žestokoj tuči i uvek pobeđuje.
Troše dosta vremena razmišljajući o izgleduznaju svaku poru, svaki deo tela jer mogu satima da se gledaju u ogledalu.


Kupovina ima tajno ime
– „imam dosta posla da obavim?“, često se može čuti od žene, a ona zapravo namerava da obavi dug višečasovni šoping.
Zaljubljene su same u sebe – žene vole da sebi prepisuju besprekoran stil, odličnu genetiku i neodoljiv šarm.


Skrivaju novu garderobu
– kada muškarac na ženi primeti novu odeću, i upita je kada je kupila, ona najčešće odgovori da je ro ranije nabavila, muškarac je sam kriv što to nije pimetio.


Vole da budu voljenje
– Zagrljaj, poljubac, poruka, sve to ženama prija, iako neće da priznaju.

 

Često se ljute na partnera– besne su zbog svega, ničega realnog, ali estrogen je zao neprijatelj muškarcima.
Zamišljaju da su glavne junakinje u romantičnim filmovima– žene su sklonije da sebe poistovećuju sa opasnim, prodornim ženskim likovima, nego sa onim naivnijim, jer liderstvo svima odgovara.
Proveravaju partnerov profil na Fejsbuku– moraju da imaju uvid u sve što se događa na društvenoj mreži.


Gledaju porno filmove
– iako se gledanje ove vrste filmova najčešće pripisuje muškarcima, ni dame nisu imune na njihov sadržaj.


Mogu da budu tako neuredne-
pred muškarcima se ponašaju poput dama, ali kada su same žene vole da kikiriki puter jedu iz tegle, da ližu unutrašnju starnu kecice čipsa, ili da rukama jedu kolače.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *