5 stvari koje muškarci traže u ženi

Ni muškarcima nije lako kada je ljubavna tematika u pitanju. Da biste ih lakše shvatile, evo spiska pet stvari koje očekuju od buduće partnerke.

PAŽNJA
Ne gledajte u telefon ili monitor, dok vam on nešto govori. Bilo da priča o nekim poslovnim idejama, doživljajima tokom dana- govori vam to jer mu je stalo do vašeg mišljenja. Zato mu posvetite punu pažnju. Sve što je njemu važno mora da okupira i vašu pažnju.

ISKRENOST
Istina u razgovoru se bespredmetno očekuje. Čak su i najsitniji detalji važni. Ako vam se ne dopada jelo koje vam je naručio -kažite. Ne ostajte nejasni ili nedorečeni ni u jednoj situaciji. Ako stvari svakodnevno gurate pod tepih, naićićete na gomilu nerešivih situacija.

Smak Sveta

POSTOJANOST
Muškarci su spremni da se potpuno “predaju” voljenoj ženi, da ulože puno energije, novca da vas usreće. Očekuju da ako se oni promene i postanu stabilne i odane partnerke.

POZITIVNOST
Kada ste u vezi ili braku sa svojim izabranikom delite: krevet, kupatilo, kuhinju, prijatelje, porodicu… Oni smatraju da je pozitivan stav najbolji pristup u životu, što je istinito, a iako deluje jednostavno nije lako za sprovesti u delo. Pomislite da li biste pili kafu sa nekim svojim negativnim prijateljem koji stalno kuka ili zvoca? sa takvom osobom sigurno ne biste ni delili život.

LJUBAV
Muškarci očekuju da dele ljubav sa ženom. Novac mogu da zarade, ali za njih je žena sinonim emotivne sigurnosti i ispunjenosti. Zato u vezi očekuju bezuslovnu ljubav. Ništa višee.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *