6 signala da je zaljubljen

“BULJI” U VAS
Muškarci su vizuelni tipovi i ako vas gleda iz daleka dok nešto radite ili se netremice “zakuca” u vaš izraz lica(u bilo kojoj situaciji) to znači da ste vi predmet njegovih želja i obožavanja.

KUPUJE HRANU KOJU VOLITE
Ako otkrijete u kuhinji vaš omiljeni keks, musli, sveže voće ili bilo šta što volite da jedete znajte da on misli na vas i na najmanje romantičnim mestima, u supermarketu ili na pijaci. To sigurno znači da mu je stalo da se osećate lepo i da uživate pored njega.

GOVORI O BUDUĆNOSTI
Ako saopštava bilo kakve namere koje ima u skorije vreem, to znači da želi da ste upućeni, otkriva njegove planove. Ukoliko pomene i vas, želi da sazna šta mislite o tome – voli vas.

NOSI DŽEMPER KOJI STE MU POKLONILI
Muškarci, mahom, nisu izbirljivi kada je garderoba u pitanju, ali ako nose prilično često džemper, majicu ili pantalone koje ste mu kupili govori da mu je veoma stalo do vašeg mišljenja, a i da mu se dopada izbor.

STOJI PORED VAS U KAFIĆU
Ako stojite zajedno, jedno do drugog dok ispijate piće u kafiću, recimo, to dosta govori o tome kako ste “pozicionirani” u njegovom životu. Ako još nije siguran u svoja osećanja stajaće nekoliko koraka iza ili ispred vas. Poza “rame uz rame” ukazuje da je posvećen, a u tom položaju može nežno da šapuće ili da vas kradom poljubi.

SLAŽE SE DA SE JAVLJATE NA NJEGOVO TELEFON
Ako vam muškarac kaže da se javljate na njegov telefon dok je u kuhinji, kupatilu… to znači da vam je ustupio poslednju liniju odbrane svoje privatnosti. Takav gest ukazuje da on nema apsolutno ništa da krije i da sve želi da podeli sa vama.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *