Smršala 76 kilograma, a jela sve!

LONDON – Kler Alsop, majka dvoje dece, proglašena je ženom godine koju dodeljuje Sliming vord jer je smršala neverovatnih 76 kilograma i sada ima 63.

Ovu organizaciju je 1969. osnovala Margaret Majls-Bramvil s ciljem da pomogne onima koji se celog života bore s debljinom.

Naime, Kler se posle dve trudnoće neverovatno ugojila do 139 kilograma. Posle dijeta i treninga izgubila je 76 kilograma. Međutim, sve bi to bila klasična priča da neprestano nije bila izložena svom najvećem poroku – kolačima.

Naime, Kler je pravila torte za prijatelje i porodicu i to joj je pravilo probleme. Međutim, pošto joj je doktor rekao da mora da počne da razmišlja o budućnosti jer postoji velika mogućnost da neće videti kako joj deca odrastaju, iz korena je  promenila svoj život.

“Imala sam ozbiljne zdravstvene probleme, a nisam još imala ni 30 godina. Leđa su me čim bi stajala duže od 10 minuta ubijala od bolova. Počela sam da razmišljam o svom 40. rođendanu i kako ću tada da izgledam”, rekla je Kler.

Saznala je za takozvani optimalni obrok uz koji je i dalje mogla da uživa u svojoj omiljenoj hrani, a ipak da gubi kilograme.
“Govorim ljudima da sam jedenjem smršala. Volim pravu hranu kao što su meso, pite i sve sa krompirom i tog se nisam morala odreći. Jednostavno sam ih morala pripremati na drukčiji način”, rekla je Kler.

“Nisam htela da se deci rugaju zbog moje težine. Sada mogu više da učestvujem u njihovim životima”, zaključila je Kler.

kurir-info.rs

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *