ŠTA ŽENE ŽELE: Devet osobina koje krase savršenog muškarca

Jačem polu često nije jasno šta se to krije u ženskoj glavi i šta to one zapravo očekuju od njih. Evo spiska ključnih osobina za koje su se opredelile dame u jednom opsežnom istraživanju

Stručnjaci sa katedre za sociologiju američkog Univerziteta Oregon sproveli su studiju sa ciljem da saznaju šta to žene očekuju od idealnog muškarca.

Vitez na belom konju

Osećanje ušuškanosti i sigurnosti stvar je koju priželjkuje ogroman broj žena. Bez obzira na žensku emancipaciju, sve dame u dubini duše žele da se osećaju zaštićeno i da im njihov partner predstavlja siguran oslonac u životu.

Iskrenost

Kako većina žena tvrdi, poverenje predstavlja ključnu stvar u svakoj vezi. Laž, preljubništvo i zataškavanje važnih činjenica nešto je čega se plaše skoro sve učesnice u istraživanju.

Snalažljivost u kuhinji

Muškarac koji ume da spremi zdrav i ukusan obrok, a ne libi se ni drugih kućnih poslova, jeste san skoro svake žene. Njima je važno da znaju da pored posla i brige o deci neće sav teret brige o domaćinstvu pasti isključivo na njihova pleća.

Uspeh

Materijalni status partnera, ambicija i karijera u usponu nešto je što iskonski privlači dame. Jednostavno, važno im je da znaju da će, kako one same tako i njihova deca, uvek biti zbrinuti.

Fizički izgled

Lepota sama po sebi nije presudna, baš kao ni ekstremno izvajano i mišićavo telo. Ipak, većina dama će i te kako biti zadovoljna partnerom koji brine o svojoj formi i redovno održava kondiciju.

Nega

Svakoj dami je važno da njen muškarac lepo miriše. To ne moraju biti nekakvi skupi parfemi i kremice, ali održavanje lične higijene predstavlja veoma važan faktor u odabiru gospodina savršenog.

Znaci pažnje

Pripadnice nežnijeg pola obožavaju da budu obasute nežnošću i pažnjom. Ne moraju to biti nekakvi skupi pokloni. Samo im je važno da znaju da su voljene i da partner misli na njih. Buket cveća ili neka druga sitnica uvek će ih oraspoložiti.

Smisao za humor

Kada biraju čoveka s kojim će provesti život, dame žele da to bude muškarac s kojim im nikada neće biti dosadno i koji će znati da se sa osmehom na licu i duhovitim opaskama nosi sa životnim nedaćama.

Veština u krevetu

Iako su dame sklone da prećute ako njihov dragi nije savršen u spavaćoj sobi, dobar seks im je veoma važan. Osobina koja krasi savršenog ljubavnika jeste njegova sposobnost da oseti žudnju svoje drage i u pravom trenutku reaguje na pravi način.

(Telegraf.rs)

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *