Studentkinja iz Brazila prodala nevinost za 780.000 dolara kupcu iz Japana

Dvadesetogodišnja Katarina Miljorini iz Brazila odlučila je da pokrene onlajn aukciju, kako bi prikupila novac za izgradnju kuća u siromašnim delovima svoje rodne zemlje. Umesto umetničkih dela i drugih skupocenih predmeta, devojka je na prodaju stavila nešto što joj je možda najvrednije – svoju nevinost.

Aukcija je juče završena a priliku da prvi spava sa atraktivnom studentkinjom imaće Japanac koji se na sajtu potpisuje kao Natsu.

On je ponudio neverovatnih 780.000 dolara i tako nadmašio ostale učesnike u aukciji.

Prvo seksualno iskustvo studentkinje fizičkog vaspitanja biće zabeleženo kamerama. Australijski reditelj Džastin Sisli planira da snimi dokumentarni film “Vigrins Wanted”, u kome će Katarina i Natsu imati seks u avionu.

– To za nju predstavlja čisto poslovnu odluku – istakao je Sisli u razgovoru za “Hafington Post”.

On nije ubeđen da će devojka zaista pokloniti 90 odsto zarade u humanitarne svrhe, kao što je ranije najavila.

Pre nego što se Brazilka upozna sa “kupcem”, on će biti testiran na seksualno prenosive bolesti, a ginekolog će detaljno pregledati Katarinu, kako bi proverio da li je zaista nevina.

Tokom proteklih nekoliko nedelja, Brazilka po imenu Katarina Miljorini nudila je svoju nevinost putem internet sajta “Virginswanted.com.au”, onome ko bude spreman da izdvoji najviše novca.

Sam seksualni čin neće biti snimljen, ali će oboje biti intervjuisani pre i posle njega. Natsu je izabrao da ostane anoniman, tako da se njegovo lice neće videti u dokumentarcu.

Iako seks u zamenu za novac predstavlja prostituciju, Katarina čitavu stvar ne posmatra na taj način.

– Ako spavate sa nekim za novac samo jednom u životu, to vas ne čini prostitutkom, baš kao što ne možete da se nazivate fotografom nakon jedne dobre fotografije. Ja sam romantična duša koja veruje u ljubav, a ovo je samo poslovni potez koji će doneti dobro mojoj zemlji – objasnila je ona, a prenosi “Dejli Mejl”.

(Blic.rs)

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *