Friday , 21 September 2018

SVE NA IZVOL’TE: DARA BUBAMARA IZBACILA GRUDI ALI I GOLU GUZU PRED PREPUNIM KLUBOM

Izgleda da pevačica uopšte nije očekivala da će svetlo na bini biti toliko jako i osvetliti joj celo telo! Ali pre nego što je shvatila šta se desilo, blicevi su sve zabeležili.

Dara Bubamara voli da nosi crne tange. Namerno ili slučajno, pevačica se na jednom nastupu pojavila u crnim providnim helankama. I otkrila svoj veš, ali i guzu. Pozamašnu. Fotografije na kojoj dominira njena pozadina nastale su pre nešto više od godinu dana, a tek nedavno su se pojavile na internetu. Da li je Dara znala da cela diskoteka vidi njenu guzu, nepoznato je, ali, i ako je znala, na to nije obraćala pažnju. Pevala je i igrala.

Dara važi za pevačicu koja veoma vodi računa o svom stajlingu. Ovakvi propusti nisu joj se često dešavali, jer se dobro odmeri u ogledalu pre nego što krene na tezgu. Ovoga puta je previdela da su reflektori u diskoteci jaki i da njihova svetlost prolazi kroz crnu boju. Posetioci na nastupu uživali su u prizoru čitav sat, posle čega se Dara presvukla. U drugoj kombinaciji sve je bilo dobro skriveno.

zvor: S media/Kurir, Foto: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *