Wednesday , 20 June 2018

Najčudniji seksi snovi i njihovo objašnjenje

Seksi snovi, pogotovo oni koji uključuju određene radnje s osobama sa kojima nikad, ali baš nikad ne biste imali odnose, znaju biti poprilično uznemirujući, međutim, morate pokušati da shvatite dublju poruku. Ovakve snove retko sanjamo zbog pravog seksa, razlog je uglavnom jedinstvo, spajanje različitih, suprotstavljenih delova sebe!

Seks s bivšim
Ne, to ne znači da se želite ponovno da budete s tom osobom. Ako imate odnose u snu s osobom s kojom ste bili u vezi, to najvjerojatnije znači da još uvek razmišljate o nekim nerazjašnjenim osećanjima. Ako ste u vezi s novom osobom, takav san može biti znak nekih strahova u novoj vezi i/ili oživljavanje osećanja koje ste imali za bivšeg. Obratite pažnju na prirodu seksualnog iskustva i na to kako ste se osećali, to će vam dati uvid u to kakve osećaje imate prema bivšem.

Incestuozni seks
Incestuozni seksualni snovi najviše uznemiruju i najteže ih se ‘rešiti’ nakon buđenja. Ako nikad niste bili žrtva incesta, san o seksu s članom porodice može značiti nekoliko različitih stvari: seks s roditeljem može imati veze s time što postajete odrasla osoba ili s time što i sami postajete roditelj. Seks s bilo kojim članom porodice može imati veze s prihvaćanjem, dubokim opraštanjem, čežnjom za bliskošću ili rešavanjem nesuglasica.

Homoseksualni san
Ako na javi niste homoseksualne orijentacije, a sanjate seks s osobom istog pola, reč je o vašem samopouzdanju. Zavisno od toga kako se san završi, uglavnom se radi o voljenju onih delova vašeg tela ili sposobnosti koje niste prihvatali. Homoseksualni seks s prijateljem može označavati neke nesuglasice među vama, nesigurnosti oko prijateljstva ili neki kvalitet, odnosno talent koji oni poseduju, a vi ih želite. Ne brinite, ovo ne znači da potajno želite spavati s najboljim prijateljem.

Smak Sveta

Seks sa poznatom osobom
Iako se možda stvarno želite da spavate s Dejvidom Bekamom, na javi seks sa poznatom osobom i u snu ima potpuno različito značenje. Na primer, možda je reč o želji da dobijete više pažnje, slavu, bogatstvo, odobravanje ili ojačate društveni status.

Seks sa strancem
Karl Jang je imao teoriju da svaki muškarac i žena imaju animu(s). Animus je muška energija žene, a anima je ženska energija muškarca. Seks sa strancem suprotnog pola ima neke veze s vašom animom. Reč je o ravnoteži, spajanju muškog i ženskog aspekta vas samih. Seks sa strancem u snu, ako nije traumatičan, može biti znak ličnog rasta i razvoja.

Silovanje
Ako u na javi niste bili žrtva silovanja, takvi snovi su prilično uobičajeni. Silovanje je povreda, nametanje i pretnja vašem biću i vašem samopouzdanju. Možda na javi neko gazi vaš ponos, i prisiljava vas na stvari na koje pod normalnim okolnostima ne biste pristali? Možda ste primorani da obavljate posao prema kojem osećate snažnu averziju, ili ste u vezi s osobom koja vam ne iskazuje potrebno poštovanje?

Varanje
Ako sanjate da varate partnera, nema razloga za paniku. Reč je o poteškoćama i nesigurnostima koje se javljaju u vezi. Ako ste u snu vi osoba koja vara, verovatno osećate krivicu zbog nečega. Zbog čega vas razdire osećaj krivice? Ako su u snu prevarili vas, ne budite previše sumnjičavi. Pogledajte se u ogledalo jer ovaj čin nevere nije stvaran, ali vaše nesigurnosti jesu.

Seks s prijateljevim partnerom
Krivica koja se u pravom životu javlja nakon ovakvog sna zaista može biti nesnosna. Nemojte biti previše samokritični, verovatno vas privlači neka karakterna osobina te osobe i jednostavno je želite kao svoju, ili je pronaći kod svog partnera.

Čudne genitalije
Četiri dojke. Dva penisa. Penis i vagina zajedno. Rep koji vam raste iz zadnjice. Šta se događa?!
Ako se u snu događa nešto čudno s vašim genitalijama, to ima veze s vašom seksualnošću, ili kreativnošću. U zavisnosti od deformaciji, možda ispitujete svoju seksualnost ili seksualnu želju. Osećate li krivicu, ili sramotu zbog svog seksualnog života ili nedostatka istog?

Možda odrastate, rastete, menjate se kao osoba… Ako ste žena koja sanja da ima muške genitalije ili muškarac koji sanja da ima ženske genitalije, možda je u toku razvoj vašeg animusa ili anime. Ako sanjate da imate i muške i ženske polne organe, to može biti znak harmonije između vaše muške i ženske strane, a ne to da ste hermafrodit.

izvor: alo.rs
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *