SPEKTAKL JE BLAGA REČ ZA OVO: DŽENIFER LOPEZ PALA NA KOLENA DRŽEĆI SRPSKU ZASTAVU!

Malo je reći da je publika od svetske Dive dobila sve, jer ona im je dala mnogo više od toga. Džej Lo je na sceni ostavila srce, dušu i telo, bukvalno!

Muzika, emocije, gluma, igra… na ogromnoj bini specijalno napravljenoj za Dženifer Lopez bilo je svega. Za razliku od brojnih koncerata koje su razne zvezde do sad održale u Beogradu, Dženifer je kasnila samo 15 minuta. A od kad je njena noga kročila na scenu publika je počela da vrišti i do kraja nastupa nije stala. Pesma kojom je otvorila spektakl bila je “Get right” a to je bio samo početak.

Pesmu, glumu i igru pevačica je spojila u jedno pa je na kraju publika dobila mnogo više nego što je očekivala! I ne samo to! Džej Lo našla je dovoljno vremena da mahne, pošalje poljupce i rukuje se sa svojim obožavaocima i nije zanemarila bukvano nikoga. Čak i oni koji su sedeli u mraku dobili su njenu pažnju.

Smak Sveta

Ako vam neko kaže “održala je koncert” lagao vas je. Jer Dženifer je u isto vreme glumila, pevala i igrala. Svi su dobili neku vrstu predstave, a uz sve to mogli su da vide i njenih osam kostima u koje se pevačica presvukla. I dok je ona menjala garderobu, njeni plesači i muzičari zabavljali su publiku.

Bokserski ring, perje, svetlucavi kostimi, vatromet, vatra i para samo su deo onoga što se na bini dogodilo. Muzičari obučeni u belo a Dženifer komanduje svima kao orkestru. Hitovi su se ređali jedan za drugim. Od “Waiting for tonight”, “Jenny from the block”, pa sve do novih pesama kao što je “Papi” propraćeni su ovacijama. Ipak dva momenta ostavila su najsnažniji utisak – onaj kada se nekoliko minuta pozdravljala sa publikom, rukovala, slala poljupce, slikala se sa njima i grlila jastuče u obliku srca na kome je pisalo “Volim te”. A onda je usledio još jedan trenutak kada je pevačica uzela u ruke srpsku zastavu, kleknula pred publikom i grlila je.

(Smedia.rs)

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *