11 pouzdanih znakova da ste pronašli ljubav svog života

Evo jednog pouzdanog testa pomoću kog ćete proveriti koliko je stabilna vaša veza i da li ste napravili dobar izbor partnera.

Svako zaljubljivanje nas iznova baca u trans i u uverenje da smo zaista upoznali partnera za ceo život. Međutim, kada se strasti slegnu, a leptirići nestanu, počinje da nas muči jedno pitanje – da li smo zaista napravili pravi izbor. Britanski psiholozi su sastavili svojevrstan test koji je zasnovan na uobičajenim svakodnevnim situacijama, poput nemara vašeg partnera kada su kućni poslovi u pitanju i slično, a cilj testa je da razmislite o emocijama u svakoj, naizgled banalnoj, situaciji. Probajte, povucite se u miran ćošak i testirajte vašu ljubav.

 

TOLERIŠETE MU

Razmislite da li postoji neka sitnica kod vašeg partnera koja vas naprosto izluđuje. Da li vam smeta način na koji žvaće žvaku ili kako ispija kafu? Ako je odgovor pozitivan, potrudite se da to što pre prevaziđete jer i takve sitnice mogu da prerastu u ozbiljnu netrpeljivost. Stručnjaci savetuju i da budete tolerantniji prema bubicama vašeg partnera.
PLANIRATE  ZAJEDNO

Kada pričate o dugoročnim planovima, poput kupovine stana ili automobila, osećate se sigurno. To je dobar znak, jer to znači da ste i bez dužeg razmišljanja sigurni da želite s njim da krenete u budućnost. Ako predugo vagate, preispitajte se – da li sebe vidite pored njega za nekoliko godina. Iskoristite neodlučnost da se ozbiljno zamislite nad vašom vezom.

 

Loading...

ŠTA TO BEŠE PROŠLOST

Tako ste srećni u vezi da više nemate vremena, a ni želje, da mislite na prošlost. Sve bivše ljubavi su toliko daleko iza vas da se ni u jednom trenutku ne prisetite nekog od momaka. Sve pesme, mesta i ostale uspomene koje su vas vezivale za pređašnje ljubavi kao da su gumicom obrisane. Ako sadašnjeg partnera ne upoređujete s bivšim momkom, to je dokaz da ste srećno zaljubljeni.

 

AH, TA ČEŽNJA

Ako ste u dugoj vezi, onda sigurno znate koliko je važno da s vremena na vreme vi i vaš partner budete odvojeni. Ukoliko se u takvim situacijama, posle višečasovnog šopinga ili kraćeg poslovnog puta, uvek radujete da mu ponovo potrčite u zagrljaj, to znači da ste napravili pravi izbor i da i dalje umete da ga poželite. Stručnjaci kažu da će vas taj osećaj držati još dugo.
OSEĆATE STRAST

Iako ste već duže vreme zajedno, vi i vaš partner i dalje redovno uživate u strasnim zagrljajima. Čestitamo! Stručnjaci objašnjavaju da upravo erotika ne sme da zafali ni u jednoj vezi. To, naravno, ne znači da ceo život non-stop morate da imate vrhunski seksualni učinak, ali bar malu strast, da. U međuvremenu mogu da nastupe i mirnije faze. Važno je da se u tim potrebama slažete s partnerom.
UŽIVATE U RAZLIKAMA

On želi da gleda fudbal, a vi biste radije da pogledate seriju? Vi hoćete u diskoteku, a on u pozorište? On voli meso, a vi ste vegetarijanac? I tako u nedogled. Ne odustajte tako lako, možda ipak možete da opstanete, jer u jednom dobrom odnosu ne moraju sve želje da budu istovetne. Ali, ako u mnogim životnim pitanjima postoje velike razlike u stavovima, biće vam teže. U takvim situacijama uvek je najbolje da se dogovorite. Ako uspete, onda ste položili i ovaj test.

 

SLUČAJNI SUSRET

Da li vam se desilo da sretnete partnera na pešačkom prelazu ili u gradu na pauzi za ručak? Ako jeste i ako vas je u tom trenutku preplavio jak osećaj sreće i zadovoljstva, vi ste srećna žena. Britanski psiholozi objašnjavaju da je ovaj ili sličan trenutak odličan pokazatelj koliko ste u stvari iskreni u svojim osećanjima. Prava je stvar ako podjednako uživate u nenadanom susretu s partnerom, baš kao i onda kada ste se dugo spremali za to.
UVEK JE UZ VAS

Osećate kako vas slama grip i ležite sklupčani u krevetu, a vaš partner se ne pomera od vas i ne brine da li će virus preći i na njega. Brine se za čaj i limunadu i nije mu teško da po nekoliko puta skoči do prodavnice po još neki slatkiš. To je pravi pokazatelj koliko mu je stalo do vas. Ne zaboravite da i vi njemu poklonite toliku pažnju u kriznim situacijama.
VOLITE NJEGOVO DRUŠTVO

Još jedan veoma važan element u svakoj vezi jeste poštovanje partnerovih prijatelja. Ako ste uspeli da zavolite njegove drugare, ma koliko se oni razlikovali od vas, to je znak da ste spremni da prihvatite sve mane i vrline osobe s kojom ste u vezi. Razmislite kako se osećate kada vam u kuću spontano svrate njegovi drugari. Ako ne odlazite besno u sobu, već im se radosno pridružujete u muškim pričama, to je dobar znak. Time stvarate atmosferu u kojoj će vaš partner u potpunosti pokazati sve strane svoje ličnosti pred vama, a to je dobro na duže staze.

 

I KAD NIJE TU, PRISUTAN JE

Čvrsto pripijeni, držite se za ručice ili se divlje mazite u nekom ćošku – iskreno govoreći, to i nije scenario koji svaki put ponavljate s vašim dragim na nekoj žurci. Ali ako, dok stojite s drugim ljudima, uvek osećate da je vaš muškarac tu negde u blizini i da vas stalno gleda, to je dobro. Psiholozi tvrde da je ta nevidljiva povezanost nekada iskreniji pokazatelj koliko ste zapravo prisni s partnerom.
ČESTO VAS SAVETUJE

On nije vaš trener i ne tera vas da stalno imate najbolje rezultate. Ali, vaš partner je dovoljno pažljiv ne samo da primeti promene na vama već i da vas posavetuje, „kupi tu haljinu, fantastično ti stoji“ ili „upiši kurs slikanja, mislim da si talentovana za to“. Kojoj ženi se ne dopada da ima takvu podršku? Ako ste i vi ta srećnica, onda vam i ne treba više od toga. Uvek blagonaklono prihvatajte njegove savete jer su sigurno dobronamerni.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *