20 bizarnih seks-zakona širom sveta

Donosimo vam nekoliko neverovatnih zakona i pravila koji se tiču seksa i odnosa širom sveta:

1. U Indoneziji se masturbacija kažnjava dekapitacijom, odnosno rezanjem glave.

2. U američkoj državi Vajoming zabranjeno je imati seksualni odnos u hladnjači, stojeći.

3. U hotelu Sioux Falls u Južnoj Dakoti u sobama postoje samo odvojeni kreveti. Ako se soba iznajmi na jednu noć, razmak između kreveta mora biti minilano jedan metar. Također je zabranjeno imati seks na podu između kreveta.

4. U muslimanskim zemljama zabranjeno je pogledati polne organe preminulih. Pogrebnici koji pripremaju tela privatne delove preminulih moraju prekriti komadom drveta ili cigle.

5. U Minesoti je muškarcima zakonom zabranjeno da opšte s ribama.

6. Takođe u Minesoti, žene su zakonski zaštićene i mogu odbiti sekusalni odnos ako muškarac nije oprao zube nakon što je jeo luk ili sardine.

Loading...

7. U 18 zemalja u Americi zabranjeno je imati vidljivu erekciju.

8. U prostorijama suda u Nevadi, zabranjeno je obavljati dužnost obučen u kostim penisa.

9. U istoj je državi zabranjen seksualni odnos bez kondoma.

10. U gradu Romboh u Virdžiniji, zabranjeno je imati seksualne odnose dok je upaljeno svetlo.

11. U američkoj državi Juta zabranjeno je imati seksualni odnos dok se vozite u kolima hitne pomoći. Ako ste žena, bićete kažnjeni i vaše ime se može objaviti u novinama. Ako ste muškarac, nikom ništa.

12. Na području države Vašington zabranjeno je imati seksualni odnos s devicom, pod bilo kojim okolnostima.

13. U Kolumbiji, žena sme da ima seksualne odnose samo sa svojim mužem, a samom činu kad se događa prvi put mora prisustvovati ženina majka.

14. U Boliviji je ilegalno održavati seksualne odnose s majkom i ćerkom istovremeno.

15. U Hong Kongu žena može ubiti muža koji joj je neveran, ali to može učiniti samo golim rukama – bez ikakvog oružja. S druge strane, ljubavnicu može ubiti na bilo koji način.

16. U Bahrainu muški doktor sme da pregleda polni organ žene, ali ne sme direktno da gleda u njega – tako da se služi ogledalom i refleksijom.

17. Na celom području Sjedinjenih Američkih Država zabranjeno je upotrebljavati ugrožene vrste u javnim ili privatnim izložbama koje se tiču seksualnih odnosa između vrsta. Iz ovog pravila, izuzetak su samo insekti.

18. U Libanu, muškarci mogu polno opštiti sa životinjama, ali samo ako su životinje ženskog pola. Opštenje sa životinjama muškog pola kažnjava se smrću.

19. U nekim muslimanskim zemljama smrtni greh je jesti meso jagnjeta sa kojim se polno opštilo.

20. U Guamu postoje muškarci koji putuju i deflorišu device. Za taj posao su plaćeni, a posao ide dobro budući da u toj zemlji žena ne može da se uda ako je nevina.

(trojka.rs)

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *