Pet smešnih saveta za seks iz šezdestih

Šezdesete su bile jako zanimljive godine: Feministički pokret je jačao, homoseksualnost se još uvek smatrala bolešću, a saveti za seks su prštali na sve strane. Verujemo kako će se za 50-ak godina ljudi smejati i našim zastarelim savetima, ali dok to vreme ne dođe, mi ćemo se smejati ovima iz 60-ih:

1. Kada je muškarac na vrhuncu, dovoljno je da žena ispusti mali prigušeni zvuk zadovoljstva kako bi mu pokazala da je i ona uživala – stavljanje muškog orgazma na prvo mesto je stara priča, a prigušeni zvukovi takođe spadaju u prošlost.

2. Ljubite ga po očima, nosu, čelu, kosi, bradi i ustima, prelazite nežno jezikom preko njegovih prednjih zuba, desni, dotaknite mu jezik – iako su poljupci odličan početak predigre, sumnjamo da muškarci uživaju kada im ljubimo zube.

3. Devojka koja želi da izbegne strastveno ljubljenje mora konstantno da priča o stvarima koje zanimaju muškarca s kojim je na sastanku, a kada je doprati do kuće, pristojno se pozdravlja i ulazi unutra – ne znamo za muškarce u šezdesetima, ali kada bi devojka danas pričala o fudbalu ili drugim muškim hobijima, verujemo da bi to bio prvi i poslednji dejt.

4. Odnos između prostitutke i klijenta jednak je odnosu između muža i žene. Oženjeni muškarci podmićuju svoje žene poklonima, a one im zauzvrat pružaju usluge. Žena je jednostavno prostitutka koja se plaća smeštajem i hranom za usluge koje pruža – opis srećnog braka iz Playboy-a iz 1966. Nemamo komentara.

5. Vrlo često je bolje biti ljubavnica nego žena. Ljubavnica razvedrava muškarca svojim humorom i šarmom, što mu je potrebno nakon što ga žena izmuči – Cosmopolitan, 1969. Verujemo da je ovo napisao muškarac.

(trojka.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *