Baba (74) prijavila dedu (81) policiji jer želi seks!

Živojin Stevanović (81) dve godine od žene Verice (74) traži da vode ljubav, što mu ona, zbog bolesti, uskraćuje. Organi reda morali da zaštite staricu od učestalih „nastraja“

BEOGRAD – Daj mi, baba…
Od ovog mog Živojina živa ne mogu da ostanem. Oće čovek da se seksa svaki dan.

Maltretira me već dve godine… Ne znam više šta ću s njim. Ja mu kažem nek nađe neku pa nek joj gura onu stvar kad mu se već traži, a on neće. Oće samo mene da muči.

Ovako je za Kurir počela svoju ispovest Verica Stevanović (74) iz Mirijeva, koja, kako kaže, već dve godine muči muku sa svojim suprugom Živojinom (81). Prema Veričinim rečima, već tri dana zaredom prijavljuje svog supruga jer je fizički zlostavlja.

– I juče i prekjuče me je udario i prijavila sam ga policiji. Neću više da trpim njegovo maltretiranje. Vidite kako mi je oko plavo jer ne mogu da imam seksualne odnose s njim.

Njemu se traži, a ne može da shvati da ja ne mogu više da spavam s muškarcem. Nikad više u životu, jer sam pre dve godine operisala nešto dole i skroz su me zašili. Ja sam, bre, jedva ostala živa posle te operacije. On misli da je meni bilo lako kad su mi doktori rekli da više nikad u životu neću moći da imam seksualne odnose. Plakala sam danima, al’ šta ću… A on, ko ludak neki, samo jurca za mnom ovuda po stanu. Oće pa oće, a ne zna da bi me živu pocep’o kad bi mi stavio ono dole – jada se Verica.


I dok nam Verica objašnjava kako će Živojina, s kojim je 12 godina u braku, isterati iz stana, u priču se ubacuje Živojin.

– Ma, nije tako bilo, nisam je udarao. Jeste da ponekad poludim što neće da mi dozvoli da se malo zadovoljim, ali preteruje. Znate li vi kako je meni? Jeste da imam 81 godinu, ali ja sam, bre, pun snage. Nisam ja kriv što mi se to traži, to je zakon prirode, ne mogu protiv toga – kaže Živojin i dodaje da želi da se pomiri sa svojom Vericom.

– Dok se ne opameti, nema ništa od pomirenja – ljutito mu odgovara Verica.

Verica: Nađi drugu, samo mi se skini s vrata!

Dok smo pričali sa supružnicima, Verica nam je rekla da bi mu dozvolila da nađe drugu ženu i da s njom spava.

– Ma, nek nađe neku pa nek je je..e, samo nek mi se skine više s vrata! Jednom je našao neku koja mu je za pola sata tražila 5.000 dinara, al’ nema on za to pare. A i ko će njega ovako matorog – kaže Verica, a Živojin odgovara:

– Ne, ne, ne… Ne dolazi u obzir. Neću, bre, nijednu drugu.

(Izvor: Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.