Bolesna opsesija: Transformisala se u živu lutku, ima samo 38 kilograma

Velikih stakleni očiju, porculanskog lica i crvene kose, ova devojka izgleda kao prava živa lutka. Anastasija Špagina opsednuta je izgledom japanskih animiranih likova i uskoro namerava da operiše i oči, kako bi što vise ličila na omiljene joj. likove

Tend devojaka koje pokušavaju da izgledaju poput animiranih likova već se odavno iz Japana proširio svetom, a nakon što smo upoznali kinesku blogerku Tinu Leopard, na red je došla i Ukrajinka Anastasija Špagina.

Anastasija je, naime, velika obožavateka japanskih animacija, pa je sebe transformisala u živi animirani lik i na taj način ide po svetu i skuplja obožavaoce na Facebooku.

Ova je 19-godišnja devojka do zadnjeg detalja razradila je svoj “lik” pa se, uz velike “staklene” oči, kosu u jarkim bojama i vrlo uzak struk, predstavlja i pod imenom Fukkacumi, a na popularnoj društvenoj mreži ima više od 10.000 fanova. Osim toga, ona i na YouTubeu objašnjava na koji način postići ovakav izgled.

Špagina je visoka 1,52 metra i teži samo 38 kilograma, a kako bi do poslednjeg detalja izgledala baš onako kako želi, potrebno joj je 30 minuta za nanošenje šminke na samo jedno oko. Navodno će se uskoro podvrgnuti i operaciji na očima kako bi još više ličila omiljenim likovima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.