Fotografije sa Fejsbuka će vam otkriti mnogo o devojci

Poznati stručnjak za ponašanje i govor tela Greg Hartli, tvrdi da muškarci mogu dosta saznati o devojci koja ih zanima na osnovu njenih slika sa Fejsbuk profila.

Hartli, koji je do sada za medije mnogo puta tumačio fotografije Breda Pita, Anđeline Džoli, Dženifer Eniston i drugih zvezda, neke svoje zaključke podelio je sa javnošću. Evo nekih koji će vam pomoći da vam fotografije kažu nešto višeod osobi.

Fotografije sa venčanja

Kada se na njenim profil slikama nalaze one sa tuđih venčanja, to znači samo jedno – i ona je spremna da ode pred oltar. Ako vi nemate slične planove u bliskoj budućnosti, bolje vam je da se ne uplićete u tu priču.

Pozerske fotografije

Ako se fotografiše uvek u istoj pozi, ili se na grupnoj fotografiji nalazi uvek negde na sredini, radi se o vrlo nesigurnoj osobi koja nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Ukoliko je poziranje uvek u stilu – zabačena ramena i ruke na struku, moguće je da kopira poziranje poznatih ličnosti, jer ova poza je najbolja za svaku figuru.

Fotografije na kojima se smeje – izveštačeno ili prirodno

Hartli objašnjava da je pravi osmeh u očima, i da stvara borice oko očiju dok su obrazi ispupčeni. Ako se na slikama sa profila smeje većinom zatvorenih usta, moguće je da se stidi svojih zuba ili je jednostavno nesrećna u trenutku kada je slika napravljena.

Fotografije iz kojih je ‘on’ isečen

Ako je na Fejsbuk stavila slike na kojima je njen bivši dečko isečen, to pre svega znači da joj je ta veza puno značila. Međutim, može se desiti da jednostavno misli da je na tim slikama ispala najbolje. Ukoliko stavlja fotografije na kojima je i njen bivši, eto jasnog znaka šta traži i od budućih partnera.

Fotografije njenih avantura

Ovakve fotografije govore da je reč o osobi koja ima različite interese i nije joj nije bitan samo dobar izgled.

Fotografije sa drugaricama

Slike ovog tipa su važne jer govore da se radi o osobi koja održava svoja prijateljstva i voli da provodi vreme sa svojim prijateljicama, samim tim neće sve vreme provoditi sa vama.

Slike sa decom

Ako deca na slikama nisu njena, moguće je da želi da poruči kako je spremna da ih uskoro i sama ima.

izvor: srbijanet.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *