IZ ČASA U ČAS: DŽENIFER LOPEZ STIGLA U ARENU!

Latino diva će večeras održati koncert u Kombank areni. Očekje se spektakl. Budite uz S media portal koji će vas o tome iz časa u čas obaveštavati.

17:21 Pop diva Dženifer Lopez stigla je u Arenu.

16:36 Dženifer se uputila u Arenu u crnom poršeu u pratnji 4 audija i jednog kombija u kome se nalazi njena mama Gvadalupe sa decom, blizancima Maksom i Emom.

16:29 Dženifer Lopez sletela je privatnim avionom na aerodrom Nikole Tesle u pratnji menadžmenta, mame Gvadalupe i dece, Maksa i Eme.

15:30 Na aerodrom je stigla kolona automobila praćena policijom. Pevačicu je dočekao kombi, tri blindirana crna “audija” sa rotacijom ,”porše” i dva policijska automobila.

Inače latino diva je doputovala iz Istambula gde je održala koncert. Na aerodromu su je dočekali fanovi i predstavnici medija, ali do Dive nisu mogli.

Smak Sveta

Apeluje se da se ka Areni krene ranije, kako bi se izbegla velika gužva koja se, što i nije čudo kada ovako velika zvezda nastupa,stvara. Kapije se otvaraju u 18 časova. Mole se fanovi da u parter ne dovode decu mlađu od četiri godine, takođe, za svu stariju decu, roditelji će morati da plate karte.

Dženifer je na svom Tviter nalogu napisala sledeće:

Beograde! Pošaljite mi sliku na kojoj ste vi i vaša karta, i odabraću najbolju sliku. Pobednik će moći da dođe kod mene u bekstejdž.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *