KAKO LI IM OVO USPEVA: OD BUJNIH DO POTPUNO “RAVNIH” LEPOTICA I TO PREKO NOĆI

Posle određenog vremena provedenog na estradi ove devojke znaju kako da se snađu i privuku pažnju atraktivnim izgledom, bilo da je reč o nastupima u emisijama, na koncertima ili svečanim događajima. Ali čim se reflektori ugase, dolazi do druge priče, bar kad je njihovo poprsje u pitanju.

Neretko je publika imala priliku da vidi Milenu Ćeranić u dekoltiranoj odeći koja je više otkrivala nego pokrivala njene grudi. Kad je vidite prosto ne možete da poverujete koliko je bujno njeno porsje. Međutim, kada se ovog leta Milena skinula u kupaći kostim, te iste “namontirane” grudi kao da su odjednom nestale.

Kada se pojavila u “Zvezdama Granda” Milicu Pavlović svi su zapamtili ponajviše zbog energičnog nastupa. Nije se uvek isticala previše kratkim i uskim stvarima, ali je nekoliko puta prošetala pozamašni dekolte. Međutim, čim skine brushalter, priča je drugačija.

Ana Stanić jedna je od pevačica koje gotovo uopšte ne dospevaju u centar pažnje zahvaljujući skandalima ili provokativnoj odeći. Uvek odmerena, pevačica je privlačila pažnju zgodnim telom i glasom, ali nedavno je napravila publici pravo iznenađenje. Pojavila se u emisiji “VIP room” u korsetu koji je veoma dobro naglasio njene grudi. Na ovakvu Anu javnost nije navikla, a razlika između pre i posle “montiranja” grudi je očigledna.

Smak Sveta


Dugonoga Marina Tadić je takođe pevačica koja se ne izdvaja uz pomoć šokantnih nastupa. Na bini pleni svojom vitkom figurom, a nedavno je izazvala dosta pozitivnih komentara kada je na popularnom beogradskom splavu nastupala bez brusa. Međutim, ono što je manje poznato jeste to da ova pevačica zna kako da svoje grudi učini što bujnijim. A kako joj to polazi za rukom, ostaće njena tajna.

I Ena Popov zna kako da se “na finjaka” pohvali grudima. Uska majčica, fotka napravljenja izbliza i u prvi plan odmah uskače dekolte. Međutim, to ne radi često. Kada želi malo da odmori od pogleda ona samo obuče dublju bluzu i stvar je gotova – grudi su se “smanjile”.

Anu Nikolić možda više i ne bismo prepoznali kada bi se pokrila stvarima. Uglavnom nastupa u seksi haljinama koje su veoma uske i kratke, ili pak bodiju koji jedva sadrži neko parče tkanine. Ali i ona zna da menja veličinu svojih grudi zavisno od prilike. Tako vam se nekada može učiniti da je ponovo ugradila silikone a u stvari je samo dobro doterala dekolte.

I Slađana Delibašić zna kako da istakne poprsje, a onda kad to prilika iziskuje, da ga potpuno kamuflira. “Čas ih vidih čas ih ne vidiš” i kod ove pevačice je slučaj i to nekad veoma vidljiv. Nije poznato ni kako njoj to uspeva, ali možda jednog dana odluči da ovu tajnu podeli sa svima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.