Masovna tuča zbog Soraje!

U beogradskom klubu “Stefan Braun” prvo su se potukli mladić koji je došao sa Sorajom i jedan nasrtljivi udvarač, a zatim su se priključili i prijatelji njih dvojice i nastala je opšta tuča

Zbog Soraje Vučelić u utorak uveče izbila je velika tuča u beogradskom klubu “Stefan Braun”, a potukli su se mladić koji je sa starletom došao u klub i navalentni udvarač koji je pokušao da priđe Soraji. Verbalno prepucavanje je brzo preraslo u fizički obračun, uključili su se i prijatelji dvojice mladića, i nastao je pravi haos!

– Soraja je s drugaricama i nekim muškim društvom došla u klub i sve bi bilo u redu da joj u jednom trenutku nije prišao dečko koji je želeo da se upozna s njom. Ona mu je samo pružila ruku zamolivši ga da se udalji od nje jer je jedan od momaka iz njenog društva jako ljubomoran. Mladić ni posle upozorenja nije hteo da se udalji, pa je Sorajin prijatelj-udvarač skočio i naredio mu da ide. I onda je nastala šorka – priča jedan od prisutnih.

Nakon toga je usledila opšta tuča i moralo je da reaguje obezbeđenje kako bi izbacilo sukobljene momke. Soraja, koja je tokom opšte gungule napustila klub sa drugaricama, nije želela da komentariše incident.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *