Pet loših muških navika koje izluđuju žene

Bez obzira je li reč o prvom susretu ili godinama provedenim u vezi s nekim muškarcem, u njegovom ponašanju sigurno ima neka osobina ili gest zbog koje svaki puta preokrenete očima.

Diranje intimnog dela tela u javnosti

Kada muškarac u javnosti ponekad i nesvesno dodiruje svoj intimni deo tela, ženama je to sramotno. Oni u tome ne vide ništa sporno, već to doživljavaju kao deo svoje uobičajene neverbalne komunikacije.

Podrigivanje i puštanje vetrova

Ispuštanje vetrova i podrigivanje su takođe u ovoj kategoriji. Ovo pak opisuju kao sasvim prirodno reakciju zbog čega im nije jasno zašto bi to bilo koga moglo uzrujati.

Nervoza i bes u saobraćaju

Muškarci vrlo često izgube kontrolu i pobesne tokom vožnje. To se posebno događa kada je u toj priči i žena. Muškarci takođe imaju i predrasude da se iza volana automobila koji im smeta uvek nalazi žena.

Vulgarno ophođenje prema ženama

Vulgarne reči nisu način na koji muškarac može osvojiti ženu. On takve reči ne treba izgovarati ni u drugim situacijama. To žene jednostavno ne vole.

Narcisoidnost u krevetu

Poznato je kako muškarci misle da su najbolji u krevetu, a upravo takav pristup itekako donosi minuse kod žena. Postoji li išta gore od seksa u kojem muškarac misli samo na sebe? (Economy.rs, 16. septembar 2012.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *