Tajne koje žene skrivaju od svojih partnera

Nije nikakva tajna da žene vole da budu pomalo misteriozne i skoro svaka od njih ima neke svoje male tajne koje dobro, i s razlogom, čuva od svog muškarca. Evo nekih koje možda nikada ne biste očekivali.

1. Sve što žene kupe – bilo da je u pitanju garderoba, obuća ili kozmetika – košta dvadeset odsto višenego što će vam to priznati. U pitanju su sitna zadovoljstva kojih će se pripadnice nežnijeg pola teško odreći i zato će radije izbeći svaki nagoveštaj moguće rasprave o tome kako su one rastrošne.

2. I dame se boje ozbiljne veze i imaju strah od obaveza. Ova osobina obično se pripisuje samo muškarcima, koji se često zbog toga nalaze na stubu srama. Istini za volju, činjenica je da nijednoj dami nije lako da se suoči sa idejom da će ostatak života provesti samo sa jednim muškarcem i to baš vama.

3. Strahuju da će se pretvoriti u svoje majke. Nijedna žena ne želi da joj partner prigovara zbog istih stvari zbog kojih ona prigovara svojoj mami.

4. Iako vole što su nezavisne i moderne, one i dalje priželjkuju da njihov partner bude pravo muško. Emancipacija nije uništila maštariju o vitezu u sjajnom oklopu koji svoju dragu čuva i štiti.

5. Žele da muškarac bude ljubomoran, ali samo malkice. Mrvica zdrave ljubomore nikada nikome nije naštetila, jer dokazuje da vam je stvarno stalo i da je zaista volite.

6. Njen bivši momak uopšte nije bio toliko loš u krevetu, kako vam ona priča samo zato jer ne želi da vam povredi ego. Uostalom, neko je morao da joj pomogne da se razvije u jednu takvu boginju seksa, zar ne?

7. Maštaju o slavnim seksi frajerima, ali to ne znači da žele da ste vi jedan od njih. Baš kao muškarcima i ženama je teško da odole maštarijama ove vrste.

8. S prijateljicama pričaju više o vašoj romansi nego što će vam to ikada priznati, ali ipak manje nego što muškarci strahuju. Tokom višesatnih partija ispijanja kafa, normalno je da se dohvate i vas.

9. Primećuju i cene svaki put kada njihov partner obavi neki od kućnih poslova. Tip koji ne odbija da radi ženske poslove predstavlja jednog od najpotencijalnijih kandidata za dugoročnu vezu. Osim toga, videti muško koje usisava, pegla ili pere sudove, neverovatno je seksi!

10. Pohvaliće vašu novu frizuru čak i onda kad vam stvarno ne stoji najbolje. Kosa će ionako brzo da poraste i biće prilike za popravku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *