TUČA NA PINKU: Panajotović u studiju bacio Zver na pod! (VIDEO)

Dušan Panajotović, MMA fajter, na snimanju emisije “Amidži šou” porazio najpopularnijeg ultimat-fajt borca na planeti Boba Sapa zvanog Zver posle prozivki “da će ga pojesti”

Počelo zagrevanje za meč! Dušan Panajotović, MMA fajter, bacio je na pod najpopularnijeg ultimat-fajt borca na planeti Boba Sapa zvanog Zver usred studija na snimanju emisije “Amidži šou”, saznaje Telegraf.rs.

Zver je došao kod Ognjena Amidžića kao gost na snimanje emisije, čije emitovanje tek predstoji. Panajotović je sedeo u publici i trebalo je po scenariju emisije u pogodnom trenutku da “bocne” izazivača, sa kojim će 15. septembra u okviru spektakla “Noć šampiona” da ukrsti pesnice. Međutim, stvar je izmakla kontroli.

Američki strongmen je na pitanje voditelja šta očekuje od meča, rekao da je u vrhunskoj formi i da će Panajotovića “pojesti” u ringu. Kada je samouvereno najavio da se dobro spremio i da Panajotivć u meču sa njim nema šansi, naš ultimat-fajter je dobacio: “Šta pričaš!?”

Šoumen i borilačka atrakcija ga nije odmah prepoznao, pa je nastavio sa hvalisanjem, posle čega je Panajotović ustao, predstavio se, ponovo ga pitao da li zna šta priča i krenuo prema njemu. Međutim, Sap je prvi nasrnuo i izbila je prava tuča u kojoj je polomljen sto u studiju. Panajotović je uspeo da ga savlada i baci na pod na oduševljenje publike.  Meč je okončan kada je u studio utrčalo obezbeđenje i razdvojilo ih.

Ovde pogledajte video.

Izvor: (telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *