DA LI JE PRETERALA: BEZ IMALO MILOSTI DEVOJKU OSTAVILA U ŠOKU! (VIDEO)

Po svemu sudeći ovogodišnje takmičenje biće sve samo ne isto kao i prethodno. Komentari su sve oštriji a to smo ovoga puta i te kako mogli da vidimo.

Kada se pred žirijem “Prvog glasa Srbie” pojavila 17-godišnja devojka Maša Bubanja i ispričala im kako je prošla muzičku školu, svira klavir i školuje glas Vlada, Mare i Aleksandra očekivali su vrhunsku pevačicu. Ipak, devojka nije ispunila nadanja, a oni ni malo nisu bili blagi. Najiskrenija bila je Aleksandra Radović koja tinejdžerku nije štedela.

– Izbegavam da budem direktna, ali u tvom slučaju moram. Ti apsolutno nemaš veze sa pevanjem. Ne znam kod koga si na solo pevanju ali to je tragično. Taj ko ti drži solo evanje ne znam da li treba da ostane na tom mestu. Ti izgledaš u šoku sada, to je strašno da ti nisi pripremljena, dala bih ti tri crvena ali ne postoje, rekla je pevačica.

A kako je to primila Maša, pogledajte sami.

One comment

  1. šta traže? pa valjda one koje znaju pjevati! džabe tebi glazbena škola dušo.. zbog tebe i takvih sličnih kojima su mamica i tatica platili prolazak, mi talentirani ne možemo ni upisati tu školu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *